Okay
  Public Ticket #1827135
Can't fully install demo data.
Closed

Comments

  • Edgars started the conversation

    Hello!After theme setup i cant make my product variable using color attribute.I decided to go through the process of installing the theme again on my local machine and clean wordpress. After installation product from your demo site looks quite different compared to mine, which has no attributes (see attachment product.png)When trying to repeately import demo data using "Theme Options", im getting some errors (see attachment demo.png). In general, I do not need demo data. I just want to understand how to use the  product_color taxonomy to create variable product like in your demo.

    Attached files:  product.png
      demo.png

  •  425
    Support replied

    Hello,

    Kindly share your wp-admin login details with site url to diagnose this issue on your end because we have not such problem on our side.

    Thank You

    -- Webinane Support


       
  •   Edgars replied privately
  •  425
    Support replied

    Hello Dear,

    Can we reset your site and reinstall demo content again to diagnose this issue?

    We are waiting for your response.

    Thank You

    -- Webinane Support


       
  • Edgars replied

    Hello! Yes you can reinstall demo.

    I made a dump of database and files again. 

    If you need, i can drop database, and reinstall wp. 

    Thank you

  •  425
    Support replied

    Hello Dear,

    I am so sorry for late reply because I am ill.

    Kindly reinstall fresh wordpress because we are unable to access your site dashboard. see screenshot

    http://prntscr.com/ly9yml

    Thank You

    -- Webinane Support


       
  •   Edgars replied privately
  • Edgars replied

    Hello! Have you tried my account credentials?

    Everything working for me with it.

    Is fresh wordpress still necessary?

  •  425
    Support replied

    Hello Dear,

    We are back after weekend.

    Kindly share your ftp login details to diagnose this problem more deeply because we have never face this type of problem on our side.

    Thank You for your cooperation.

    -- Webinane Support


       
  •   Edgars replied privately
  •  425
    Support replied

    Hello Dear,

    We are unable to access your wp dashboard. See screenshot

    http://prntscr.com/lz883u

    You can ask about this problem to your host provider.

    After this let us know and we will look into your problem.

    Thank You

    -- Webinane Support


       
  • Edgars replied

    Hello.
    Can you try access my dashboard now?

  •  425
    Support replied

    Hello,

    We have installed a plugin variation on your site.

    Go to dashboard > products > attributes https://prnt.sc/m5oncq create attribute and configure terms.

    Go to woocommerce > settings and open the tab mentioned in screen shot http://prntscr.com/m5onr3

    Add new attribute customization http://prntscr.com/m5ooai We have done some data entry on your site you can follow that to make your own data entry.

    Create  a product or change your existing product settings https://prnt.sc/m5oosz Select variable product there. Add your product attributes and check the above screen shot for better understanding.

    Now go to variations tab https://prnt.sc/m5opew add your variation.

    Here is a link of test product created https://bestshoes.lv/product/variable-product-test/

    Please let me know if you have any confusion. 

    This is a paid plugin, you may need to purchase it.

    Thank you


    -- Webinane Support


       
  • Edgars replied

    Thanks for your reply.

    This means that the claimed in the demo functionality does not correspond to reality. (See part of theme description in attachment )
    We purchased your template almost because you have beautiful color, size and image swatches in variable products, and filters too. 
    What about filtering by these attributes and brand in your demo? One more plugin...?

    One more issue with flavia for brands... When creating a brand there is no field for the brand name. Qtranslate disabling does not help. Second attachment contains part of theme documentation, chapter about brand creation, brand title in place.

    Attached files:  34fc89cd74e18a6a660fe0757e6ab50a.png
      b337d2e7b4e922cb03bb1499dfa7e6d5.png

  • Edgars replied

    About brands.
    It seems that the problem is flv_brands post type registration options.

    plugins->flavia->flavia.php line:169 - flv_brands options

    'flv_brands' => array(
                'singular' => esc_html__('Brands', 'flavia'),
                'plural' => esc_html__('Brands', 'flavia'),
                'slug' => 'brand',
                'icon' => 'dashicons-testimonial',
                'supports' => array('thumbnail'),
                //remove view link from dashboard if false
                'publicly_queryable' => true,
                'show_in_admin_bar' => true,
            ),
    

    "supports" array must be....

    'supports' => array('title', 'thumbnail'),
  •  425
    Support replied

    1) We are working "What about filtering by these attributes and brand in your demo? One more plugin...?" on that plugin and in next theme update, you can get that plugin also.  

    2) Brand translation issue will be fix in next theme update. and I have seen, you already have fixed that issue. Please let us know if you having other theme related issues, we will also solve those in next theme update. 

    Thanks,  

    -- Webinane Support